Er I på jagt efter jeres nye og fremtidige hjem i Odense, eller har I allerede fundet det? Eller måske overvejer I et forældrekøb til børnene? Det kan også være, at I har fundet en lækker feriebolig til de mange ferier, der ligger i fremtiden? Uanset hvad I søger, så kan en boligadvokat Odense hjælpe jer med processen. En boligadvokat kan nemlig rådgive jer omkring alle faserne i en bolighandel – lige fra start til slut. Om det så handler om ejendomsmarkedet i lokalområdet, forhandling af prisen, købsaftale, skøde mm., så har en boligadvokat kompetencerne til at hjælpe, da de ved, hvad I skal være opmærksom på og tænke igennem i løbet af bolighandlen.

Hviid Advokater 

Hos Hviid Advokater får I en boligadvokat, der har erfaringen, evnerne og kompetencerne på plads til at kunne klare alt det juridiske i forbindelse med jeres boligkøb. I får en advokat, der er dedikeret og har fuldt fokus på at løse lige netop jeres sag, hvor der stadig bliver talt åbent omkring forventninsafstemmelse, priser, resultater og tidshorisont. Desuden er boligadvokaten 100 % uvildig og på jeres side hele vejen igennem. 

Priser hos Hviid Advokater

Der kan være stor forskel på priser, når det kommer til boligadvokater, og det kommer i høj grad også an på, hvor meget hjælp I rent faktisk har brug ved jeres boligkøb. Hos Hviid Advokater får I dog en fast lav pris, så I har noget at gå ud fra, og samtidig kan I være sikre på, at der ikke kommer nogle dumme overraskelser i forløbet, som I ikke havde hørt om på forhånd. Den første samtale er gratis, så kontakt dem i dag og få en snak omkring jeres sag, så I kan få en fornemmelse af prisen. Uanset hvad så er priserne i den grad konkurrencedygtige, hvor stortset alle kan følge med. 

Deres pakke indeholder alt, hvad I har brug for i forbindelse med handlen. I får advokatrådgivning, hvilket indebærer gennemgang af alle dokumenter. I får skødeskrivning, hvilket indebærer, at boligadvokaten skriver og tinglyser skøde, og afslutningsvis får i refusionsopgørelse, som omhandler afslutning af handel med mægler. 

Landsdækkende advokater

Hviid Advokater er landsdækkende, så hvis I ikke bor i Odense, er det intet problem. I finder dem også flere steder i Jylland samt på Sjælland, så hvis I skal bruge en dygtig og billig boligadvokat i København, Aalborg, Aarhus eller et helt andet sted, så er Hviid Advokater klar til at hjælpe.