Med en e cigaret kan du slippe smøgerne

12 juli 2019 Astrid Pedersen
Med en e cigaret kan du slippe smøgerne

Det er meget få rygere, som kan lægge smøgerne på hylden fra den ene dag til den anden. Cigaretter er fyldt med tilsætnings stoffer, som skal gøre os afhængige, og dermed få os til at blive i vanen. Rygning er en dyr vane, som de fleste ville ønske, at de aldrig havde tillagt sig. Det er selvfølgelig muligt at komme ud på den anden side – men det er, som nævnt, et langt og sejt træk.

Kvit smøgerne – og gå over til e cigaretter

Det er selvfølgelig forskelligt fra person til person, hvor dybt afhængigheden stikker. Mange mennesker har let ved at slippe den fysiske afhængighed – men den er ikke det værste. Den fysiske trang til nikotin kan klares med plastre, tyggegummi, tabletter, mundspray og hvad der nu ellers findes på markedet for rygestop produkter.

Den psykiske afhængighed er en noget anden snak. Her handler det om vanens magt. Og den er som bekendt svær at bryde. Der er tidspunkter, hvor det er utroligt nemt at falde i smøgfælden igen. Det er for eksempel når alle kollegerne går ud for at ryge efter frokost. Det er til festen, når rygerne fortrækker til et afsides sted for at dyrke deres laster. Og så er det på alle de tidspunkter, hvor man har fundet ro i ti minutters tid i selskab med en smøg.

Med e cigaretter kan du imødegå den psykiske afhængighed. En e cigaret giver dig nemlig noget at pulse på og fingerere ved, så du ikke er helt udenfor selskabet. Og så kan du nyde de samme afbræk, som du kunne i dine ryger dage – helt uden den grimme stank i hår og tøj, og til en brøkdel af prisen.

Du kan finde en bred selektion af e cigaretter og e væske i den online shop på esug.dk

Flere Nyheder