Mandestrip er gennem årene blevet en legitim underholdningsform for kvinder, som åbent kan erkende, at de nyder synet af en veltrænet og velplejet mandlig krop – på samme måde som mænd kan nyde synet af en kvindelig ditto. De fleste kvinder har en meget veludviklet æstetisk sans, og elsker at blive feteret, og netop derfor egner mandestrip sig rigtig godt sm underholdende og festligt indslag ved pigeaftener, polterabender og andre arrangementer, hvor deltagerne overvejende er af hunkøn.

Højt humør og festlig stemning med mandestrip

Mandestrip vil typisk indehold såvel æstetiske og akrobatiske elementer, som elementer af humor, forførelse, og et frækt glimt i øjet. Den dygtige og erfarne mandestripper ved præcis, hvor grænsen går -og han har tilstrækkelig føling med sit publikum til ikke at overskride den under sin performance. På denne måde sikrer han, at aftenen bliver en på én gang morsom og sensuel oplevelse for publikum, og gerne én, de har lyst til at gentage.

Hyr en dygtig mandestripper via poledancer.dk

Hvis du også ønsker at skabe en stemning af vellyst, sensualitet og latter ved din næste fest, kan du med fordel tjekke poledancer.dk ud. Her finder du udelukkende rent showmanship og respekt for – og kærlighed til – faget. Du kan læse meget mere om de forskellige typer shows på poledancer.dk, hvor du også finder kontaktoplysninger, billeder og videoer.