Kan man ende i inkasso flere gange?

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen
Kan man ende i inkasso flere gange?

Det er desværre ikke til at udelukke, at man kan ende i inkasso op til flere gange og måske endda mange gange.

Her er der ikke tale om mæslinger, og så er man kureret for det, efter man er blevet ramt af det, selvom man kunne tro, at det burde man være, hvis man først har været i den situation med inkasso før.

For det første er det jo pinligt, at man er endt i den situation, og så er økonomien jo gået helt fløjten, man har udsigt til ikke at blive gældfri i mange år fremover, og det kan ramme en på helbredet og humøret.

Driver man ligefrem en virksomhed, så kan det ramme medarbejderne også, ens inventar, kreditværdighed og ikke mindst anseelse i ens branche og finans-branchen generelt.

Hvis man angrer og gør noget ved det aktivt ved at erkende, at man har fejlet, taget forkerte beslutninger eller stolet på de forkerte mennesker, så kan man måske få hjælp til at komme ud af dette med hjælp fra en inkasso advokat.

Man kommer måske aldrig helt retur til dér, hvor man var en gang, selvom man synes, man har taget ved lære, men sådan er konsekvenserne nu en gang af de handlinger, man foretager sig.

Desværre er der også den slags mennesker, som lever i blind tro over, at de handlede korrekt og ikke kan se det forkerte i, hvad de gjorde; og så kan det blive op ad bakke med at overbevise dem om, at de skal gøre noget ved det og tage ansvaret.

Endvidere er der endda dem, der taler med to tunger i den forstand, at de siger, de har taget ved lære, men i smug synes de selv, at deres fremgangsmetode var smart, den skal bare lige rettes til til næste gang.

Det er den slags mennesker, man bare ikke kan rette ind på rette spor.

Flere Nyheder