Dit smukke og velindrettede designerhjem kan kun blive endnu mere indbydende, hvis du søger for, at rummene er korrekt belyst. Og har du brugt mange penge, tid og energi på at skaffe det rette interiør til at forskønne dit hjem, er det jo næsten synd, hvis du ikke også har investeret i lækre designerlamper til at fuldende indtrykket. Men bedre sent end aldrig – du kan stadig nå at opleve, hvad de helt rigtige designerlamper kan gøre for netop dit decor.

Flotte og eksklusive designerlamper giver smuk belysning

Selv om du måske ikke er i markedet efter en designerlampe i den helt dyre prisklasse – for eksempel PHs klassiske Kogle – findes der rigtig mange smukke, innovative designerlamper på markedet. Lamper, som kan kaste det helt rette skær over resten af dit møblement, og få dit hjem og din indretning til at fremstå præcis, som du ønsker, og som designerne og arkitekten havde tænkt.

Designerlamper fra kendte brands online

Hos andlight.dk kan du finde smukke, spændende, utraditionelle eller helt klassiske designerlamper fra de mest anerkendte og velansete producenter på markedet. Fælles for disse producenter er, at de holder en høj standard i samtlige deres produktlinjer, såvel når det kommer til design som når det handler om de materialer, der anvendes. Se for eksempel de usædvanligt smukke og skulpturelle lamper i træ fra norske Northern Light, som får bæredygtighed og skandinavisk design til at gå op i en højere enhed. Eller de diskrete og strømlinede lamper fra Flos, som passer ind i den super minimalistiske indretning.

Blandt øvrige brands, der tilbydes i den online shop på andlight.dk, finder du Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, IQlight, ISP, Jake Dyson, Karman, Kartell, Lampe Gras, Le Klint, Lightyears, Made By Hand, Marc Pascal, Muuto og Normann Copenhagen.