Gør dit CV stærkere med efteruddannelse

09 februar 2022 Steffen Petersen

advertorial

Hvis du er en af de mange ufaglærte danskere, som i stedet for at uddanne sig, i stedet har knoklet siden de var unge og bidraget til både samfund og statskasse, så kan det godt føles som om at man ikke bliver betalt nok. Det kan derfor være en god idé at videre- eller efteruddanne sig.

Hvis du f.eks. har arbejdet på en byggeplads og slidt og slæbt til en lav løn, så kan du få et stærkere CV og en højere løn ved at tage en kranføreruddannelse.

image

Sådan finder du et sted at tage din uddannelse

Hvis du har besluttet dig for at styrke dit CV med en kranføreruddannelse, så skal du finde en skole eller et kursuscenter, der tilbyder netop denne uddannelse. Den letteste måde at finde et sted på, er ved at gå på internettet og søge efter det. Du skal først og fremmest finde en søgemaskine.

Her anbefaler vi Google eller Yahoo, da det er de største. Herefter skriver du så specifikt som muligt, hvad det er du søger og du kan herefter begynde at kontakte de forskellige skoler eller kursuscentre, for at finde det helt rigtige sted for dig.

Økonomi under uddannelse

I de fleste tilfælde er man så heldig, at ens arbejdsgiver betaler ens uddannelse og måske endda giver dig løn i perioden du er under uddannelse. Din arbejdsgiver kan både trække det fra i SKAT og ovenikøbet få en mere kvalificeret medarbejder ud af det, så hvis ikke chefen forslår det af sig selv, så kan det være en god idé at bringe det  op og tage en snak om det.

Du kan også kontakte din fagforening for at høre om de kan tilbyde nogen former for hjælp, når det kommer til din økonomiske situation under uddannelsen. Hvis det er en godkendt uddannelse kan med stor sandsynlighed for SU under din uddannelse.

Flere Nyheder