Find en kompetent tandlæge på Sydsjælland

20 juni 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du i lighed med mange andre danskere springer det årlige eller halvårlige tandlægebesøg over, bør du læse med i det følgende. Her kan du nemlig blive klogere på, hvorfor det ikke er en god idé.

Hvordan ved jeg om det er på tide at komme til tandlæge?

Mange mennesker venter med at gå til tandlæge til de begynder at kunne mærke smerter eller dunken i tænder eller gummer – eller når det begynder at bløde fra tandkødet i forbindelse med tandbørstning.

Men dette er faktisk ikke tilrådeligt. Når tandpinen eller blødningerne melder sig på banen er det nemlig et tegn på at skaden er sket, og du har udviklet tandkøds betændelse, karies eller måske endda parodontose. Så er det for sent at forebygge – og du kigger muligvis på en dyr, smertefuld og langtrukken behandling.

tandlæge

Få din tandlæges hjælp til at forebygge sygdomme og lidelser i tænderne

Vælger du i stedet at besøge din tandlæge en til to gange om året, vil du kunne spare dig selv for såvel lomme som tand smerter. Din tandlæge vil nemlig kunne hjælpe dig med at foregribe begivenhedernes gang, således at du slipper for huller i tænderne eller betændelse i dit tandkød – to lidelser som i værste fald kan komme til at koste dig en eller flere tænder.

Hos tandlægen får du, foruden et grundigt tand eftersyn, en dybdegående rensning af tændernes overflade og tandkødets lommer. Denne rensning forhindrer opbygning af plak og ophobning af bakterier hvilket kan give anledning til betændelse. Og du vil forlade klinikken med strålede blanke tænder samt frisk ånde.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Næstved?

Er du bosiddende i den sydlige del af Sjælland, for eksempel Næstved eller nærmeste omegn, hedder din nærmeste tandlæge Tandlægerne Dickow & Lindkær. Klik ind på https://dltand.dk/ og bestil tid til din første tandlæge konsultation.

Flere Nyheder