Det er gået hen og blevet meget populært at gå med ure. Hvis man ser fx 10-15 år tilbage i tiden, der var der knap så mange unge, der gik med ure i forhold til, hvad der er i dag. Den dag i dag finder man på mange unge menneskers arm et armbåndsur. Som regel er uret også et ur af et kendt design. Det er nemlig ikke kun blevet populært at gå med ur, det skal nemlig helst også være et ur fra et kendt mærke.

Af kendte mærker der er førende indenfor ure lige nu kan blandt andet nævnes: Michael Kors, Daniel Wellington, Marc Jacobs og DKNY. Disse mærker er kendt for at have ure af god kvalitet, samt at det er pæne ure, at de har. Disse ure tiltrækker de unge netop på grund af den gode kvalitet og på grund af det lækre udseende.

Hvis man igen ser 10-15 år tilbage i tiden, så de unge der gik med ur, de havde som regel det ene ur. Det blev skiftet ud med et nyt, når det andet ikke længere duede. Som regel var et ur noget, som man fik i fx fødselsdagsgave. I dag samler nogen unge mennesker nærmest på ure. De har ikke kun et ur, og uret bliver ikke først skiftet ud, når det ikke længere dur. I dag har flere unge nemlig flere ure. Det kan fx være, at de har flere ure, hvor hvert ur er fra et forskelligt mærke. Det kan også være, at de har flere ure, hvor urene er fra det samme mærke. I dag fås ure i forskelligt udseende. Et ur er ikke længere bare et ur. Et ur kan være med til at vise hvem personen er. Fx hvis det er et ur af et kendt mærke, så efterlader det et indtryk af personen som en med god stil. Mange bruger også ure som et accessories i stedet for et armbånd. Det er praktisk, da man netop kan se, hvad klokken er, men det ser samtidig også godt ud. Et ur kan være med til at pifte et outfit op. Det kan være, at man har et stort outfit på, så vil et ur fx i sølv eller en anden farve skille sig ud fra resten af tøjet på en god måde.

Hvis du er blevet nysgerrig om at læse mere om de kendte mærker indenfor ure, så kan du gøre det lige her