Når du er involveret i en ulykke med en bilist, vil du have mulighed for at få erstatning fra vedkommendes forsikringsselskab. Det er både for skader på din person og på din bil, cykel eller andre materielle ting, der måtte være blevet skadet ved ulykken. Hvis du er indblandet i en ulykke med en flugtbilist, kan du selvfølgelig ikke henvende dig til vedkommendes forsikringsselskab. Men du har selvfølgelig præcis lige så meget brug for en erstatning. 

Hvis du er blevet ramt af en flugtbilist, kan det være en god ide, at du får en erstatningsadvokat. Advokaten kan hjælpe dig med at få flest muligt penge i erstatning, selvom du ikke kan henvende dig til et konkret forsikringsselskab. Hvis du leder efter en kompetent erstatningsadvokat, kan du for eksempel kontakte Hviid Advokater. De har stor erfaring på området og kan hjælpe dig sikkert igennem processen. Det kan være en lang og tung proces, og det kan derfor være rigtig rart at have nogen at holde i hånden hele vejen igennem. 

Det sker desværre alt for tit, at en bilist kører en anden ned og stikker af fra ulykken. Det kan skyldes mange forskellige ting. Nogle går i panik og kan ikke overskue konsekvenserne. Nogle er bange for at få noget grimt at se og kører derfor videre. Nogle har måske været ude for flere ulykker og har et anstrengt forhold til deres forsikringsselskab. Lige meget hvad grunden er, er det ikke i orden at gøre det. En ulykke er en enormt ubehagelig situation for dig, men den bliver endnu værre af, at den anden ikke vil tage ansvar for den. 

I mange tilfælde sker det, at en flugtbilist bliver fundet efterfølgende på baggrund af oplysninger fra overvågning eller vidner. Så kan du få erstatning af deres forsikringsselskab, præcis lige som du ellers ville have mulighed for. Hvis flugtbilisten aldrig bliver fundet, har du dog stadig mulighed for at få erstatning. Det kan din erstatningsadvokat hjælpe dig med. 

De danske forsikringsselskaber har lavet en forening, Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring. Hvis den anden person i en ulykke er ukendt, kan du få erstatning derfra. Det kan din erstatningsadvokat hjælpe dig med. 

Hviid Advokater har stor erfaring med erstatningssager af alle slags. Det gælder også, når det er en flugtbilist, der er skyld i ulykken. De kan derfor hjælpe dig gennem hele forløbet. Det handler først og fremmest om at få bevist skaderne efter ulykken.