Alkoholbehandling: Du kan få stoppet misbruget

08 september 2020 Cecilie Mortensen

Når man står lige midt i orkanens øje og har et alkoholmisbrug, så kan det måske virke uoverskueligt, hvordan man skal få det stoppet. For det kan være flere ting, som kan være svært ved at stoppe. 

Hvad kan være svært ved et alkoholmisbrug? 

For mange er er alkoholmisbrug en måde, man håndterer nogle udfordringer, som man ellers har svært ved at rumme. Det kan være svært tanker, svære følelser eller måske oplevelser, man har haft. Bevidst som ubevidst så kan alkoholen blive en måde, man alligevel kan opleve en form for velvære – selvom det selvfølgelig er utrolig destruktivt. 

Når man skal bryde med et alkoholmisbrug, så skal man lige pludselig også forholde sig til de ting, man har prøvet at skubbe væk i lang tid. For det er jo netop noget, som alkoholen har hjulpet med at holde på afstand. Derfor er det også utrolig vigtigt, at man kommer i en behandling, hvor de psykiske aspekter også tages hånd omkring. 

Stop misbruget hos stien behandlingscenter

Stien behandlingscenter tilbyder alkoholbehandling. Og det er der god grund til at tage imod. Her har man muligheden for at tage vare omkring både de fysiske og psykiske dele ved misbruget – for det er et must, at man får håndteret begge dele. 

Alkoholbehandling hos Stien behandlingscenter bliver tilrettelagt individuelt. På den måde sættes der også ind de steder, hvor man lige præcis har brug for hjælp. Og det er også utrolig vigtigt, når man skal stoppe sit misbrug. Alle mennesker er forskellige, og det betyder, at der er behov for skellige indsatser på et behandlingscenter. For nogle kan det måske være nødvendigt med et længere behandlingforløb, hvor det for andre et ideelt med et kortere forløb. Der er ikke noget, der er forkert, men det er ideelt, når det tilpasses efter, hvad der er behov for. 

Flere Nyheder